Hirdetés 

Lapinformációk szerint a Ferencváros értékesítette Olekszandr Zubkov játékjogát, az ukrán szélső hazatér, és a Sahtar Doneck csapatában folytatja pályafutását. Az üzletből a zöld-fehér együttes jelentős profitot tudhat magáénak.

2020 júliusában érkezett a magyar rekordbajnokhoz Olekszandr Zubkov, akkor 1,5 millió euróért cserébe. Ferencvárosi pályafutása során 73 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, 15 góllal és 12 gólpasszal megörvendeztetve a zöld-fehér drukkereket.

Zubkovval a Ferencváros három bajnoki elsőséget, és egy Magyar Kupa-sikert ünnepelhetett. A 26 éves ukrán szélső piaci értéke jelenleg 1,8 millió euró, de az idei nemzetközi kupaidényre nem nevezte be a ferencvárosi csapat, így sejthető volt, hogy hamarosan távozik a magyar fővárosból. Lapunk információi szerint a hivatalos bejelentés már csak órák kérdése,

ZUBKOV VISSZATÉR A SAHTAR DONECK CSAPATÁHOZ, AZONBAN 2 MILLIÓ EURÓÉRT CSERÉBE, ÍGY JELENTŐS PROFITOT IS MAGÁÉNAK TUDHAT A FERENCVÁROS AZ ÜZLETBŐL. 

Nem ez az első ilyen üzlet, mikor profittal értékesítenek labdarúgókat a zöld-fehérek. Ilyen volt például tavaly Myrto Uzuni értékesítése is, mikor 1,8 millió euróért vásárolták az albán játékost, de a Granada már 4 millió eurót fizetett érte. Mohamed Besic eladása is profitos üzlet volt, mivel a bosnyák középpályást 2014-ben 4,8 millió euróért adták el az angol élvonalbeli Evertonnak, miután két évvel korábban ingyen érkezett a Hamburgtól.


Index

kiemelt kép: FTC


Hirdetés