Hirdetés 

Lelki mélypontra került Molnár Gusztáv: A Drága örökösök színésze megrázó szavakkal kommentálta, hogy felesége, Vivien menthetetlennek ítélte a házasságukat, ezért elválik tőle.

Egy alkoholista szemét, sz*r alak vagyok Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek. Az öngyilkosságot fontolgatom

 – reagált a történtekre drámai szavakkal Molnár Gusztáv, akit arról kérdeztek, beszélt-e Viviennel azóta, hogy az asszony közölte: véget vet a kapcsolatuknak.

A feleség sokáig kitartott a színész mellett, anyagilag is támogatta az elvonót nemrég elhagyó színészt. Azután döntött így, hogy férje lebukott: telefonján más nőkkel vált szexuális tartalmú üzeneteket.

– Nem bírom tovább a megaláztatást! (…)Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni – fakadt ki a Blikknek a minap Vivien, akit nem csak férje halálának álhíre borított ki. – Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról.


Noha a színész tagadja, hogy szexuális tartalmú üzeneteket írt más nőknek, azt nem tudja – és talán nem is akarja – leplezni, hogy teljesen padlóra került. Néhány hónapja egy veszekedésük során már fenyegetőzött azzal, hogy véget vet az életének, akkor rendőri segítséget kértek emiatt. Molnár Gusztáv később a Blikknek azt mondta, megviselte, hogy kevesebbszer és csak felügyelettel láthatja a fiát, miután volt felesége gyermekbántalmazással vádolta. Arról is mesélt, hogy bipoláris zavarral küzd az alkoholfüggősége mellett. A Drága örökösök szereplője most tisztában van vele, hogy talán ez az utolsó esélye, hogy végleg letegye a poharat.

– Mindent tönkretettem, és bár nagyon fáj, hogy Vivi válni akar, jól teszi, amit tesz, mert megérdemlem. De rettenetesen hiányzik a feleségem! Most is itt van a gyűrű a kezemen – sírta el magát a színész, akinek munkatársunk azt tanácsolta, jelenlegi állapota miatt fontolóra kellene vennie, hogy nem vár keddig azzal, hogy bevonul egy másik elvonóra. – Tudom, hogy ezt kellene tennem, és lehet, hogy lesz erőm összeszedni magam. De az az igazság, hogy egy alkoholista ember vagyok, akinek nincs ereje bizonyítani már. Pedig tudom, hogy a feleségemnél semmi esélyem így, de most úgy érzem, nincs erőm megválni az alkoholtól, és inkább eldobnám az életem.

Molnár Gusztáv bevallása szerint sem képes egyedül visszakormányozni életét a normális kerékvágásba.

– Tisztában vagyok vele, hogy segítségre van szükségem, de nem tudom, lesz-e erőm kérni. Azt hiszem, a feleségemnél már minden esélyem eljátszottam, és megértem, hogy ezt már nem bírta tovább. Beszéltem vele, miután értesültem arról, hogy válni akar, és megbeszéltük, hogy nincs visszaút, véget vetünk a házasságunknak – zárta a beszélgetést megtörten a színész.

Indirekt/Blikk


Hirdetés