Hirdetés 

Három hónapja már, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt.

A médiaszemélyiség özvegye, Berki Mazsi teljesen összetört a gyász miatt, ezért nemrég úgy döntött, hogy kislányával, a kis Emma Katerinával együtt elutaznak Balira, hogy lelkileg megerősödjön, és ezzel a feltöltődéssel kezdje újra az életét.

Mazsinak most az a legfontosabb, hogy kislánya semmiben se szenvedjen hiányt, és egy lelkileg egészséges édesanya mellett nőjjön fel. Mint mondta, Emma Katerinának a nővére, Natasa Zselyke fog segíteni abban, hogy megismerhesse az édesapját.

Mazsinak nagy tervei vannak a jövőre nézve, az egyik Insta Story-jában most arról számolt be a követőinek, hogy milyen döntést hozott.

„Emma már alszik. Beleolvastam egy-két privát üzenetbe, egy-kettőre válaszoltam is. Mostanában annyira kevés a kapacitásom, az időm, és most is hullafáradt vagyok, egymillió dolgom lenne, így arra gondoltam, hogy több témában is tartanék majd élő bejelentkezést. (…) Az az igazság, hogy nem igazán van időm videókat felvenni és megosztani, de egy-egy bejelentkezés alkalmával tudnék nektek mesélni”

– fogalmazott az özvegy.

Berki Mazsi néhány napja egy tündéri fotót osztott meg, amin mosolygós kislányával együtt látható.

Promotions.hu

kiemelt kép: Life Tv


Hirdetés