Hirdetés 

Közel egy évvel ezelőtt ismertük meg Balogh Krisztofert a TV2 tehetséggondozójában. A fiatal énekesről azóta keveset lehet hallani, de a Bors megkereste, hogyan alakult az élete a Sztárban sztár leszek! után.

Ha nem is teljesen ugyanonnan folytatódott Balogh Krisztofer élete, mint a műsor után, még sokat kell dolgoznia, hogy elérje álmait.

– Ahogy számomra véget ért a verseny, azonnal visszatértem az addigi életemhez. Jelenleg is édesanyámmal élek a falumban, Vásárosdombón. Régi vágyam, hogy majd egyszer felköltözzek Budapestre, és onnan éljem az álmaimat, de ennek még nem jött el az ideje – kezdte a fiatal tehetség, akinek egyre több felkérése van, szépen lassan építi a karrierjét.

– A fellépésekből élek, hála Istennek van már bevételem abból, amit szeretek csinálni. De a munka nem szégyen – pont ez vezérelt, amikor kiraktam a közösségi oldalamra egy videót –, időnként alkalmi munkát is vállalok.

Ha kell kapálok, nem derogál semmi. Egyik alkalommal munka közben énekeltem, nagyon jó érzés volt, ahogy mindenki megállt és örömmel hallgattak. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, hogy szeretnek és elfogadnak. Az ember bárhol jól érezheti magát, nem az eseményektől függ az ember boldogsága

 fűzte hozzá.


Fotó: Tv2

Krisztofernek hatalmas lehetőség volt műsor, és bár a karrierjében még nem érte el vágyait, picit sem bánta meg, hogy jelentkezett a Sztárban sztár leszek!-be.

– Életem egyik legjobb döntése volt. Úgy érzem, hogy a javamra vált az ott töltött idő, és hálás vagyok a műsornak a lehetőségért. A TikTok-on már előtte is tevékenykedtem, ennek köszönhetően sokkal többen ismerték meg a nevemet, sokat dobott a karrieremen. 

Azt, amiért odamentem megkaptam, hiszen az álmom vált valóra, hogy szerepelhettem egy ilyen nagy volumenű műsorban – mondta a Bors érdeklődésére Krisztofer.

Fotó: TV2
kiemelt kép: TV2


Hirdetés