Hirdetés 

A 23 éves Perger Patríciát választották Magyarország legszebb nőjének az idei Magyarok Világszépe versenyen. A modell 15 évesen kezdett el ebben a szakmában tevékenykedni, Ázsia számos pontján járt már, és a klasszikus európai modell utak sem maradtak ki az életéből.

A fiatal nő nem titkolja, hogy nagy családot szeretne, kislányokat szeretne szülni, és már nagyon vágyik a szerelemre. Patrícia még nem találta meg a Nagy Ő-t, egészen mostanáig nem volt ideje a magánéletére, de most úgy érzi, készen állna egy párkapcsolatra. Magyarország legszebb nője azt tervezi, hogy a modellkedés után elvégzi az egyetemet, hiszen nagyon érdekli őt a sportoktatás.

Perger Patrícia évek óta folyamatosan tölt fel különféle fotókat a közösségi oldalára. Mivel nyár közepén vagyunk, ezért mi most a bikinis fotóiból válogattunk össze néhányat, amelyek között vannak olyanok is, amelyek már az intim képek határát súrolják. A Magyarok Világszépe verseny idei győztese le se tagadhatná, hogy évek óta modellkedik, hiszen az Instagram-oldalán található fotókból csak úgy árad a profizmus és a rutin.

A FOTÓT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!
ITT EGY MÁSIK FOTÓ

Promotions.hu

kiemelt kép: Instragram


Hirdetés