Hirdetés 

Kulcsár Edina az utóbbi időben több olyan posztot is kitett, mely megmozgatta pár követője fantáziáját.

Voltak, akik arra tippeltek: a volt szépségkirálynő babát vár, vagy legalábbis nagyon tervezik párjával, G.w.M-mel. Az egyik ilyen (24 órán keresztül elérhető) fotó például egy klinikán készült, ahol Edina mögött egy családtervezéssel, gyermekvállalással kapcsolatos tábla részlete jól olvashatóan látható volt. Vajon ezzel üzen? – indult be a találgatás.

Nos, a pletykáknak maga Edina vetett véget, aki insta-sztorijában kérdezz-feleleket játszott rajongóival. Volt, aki rögtön neki is szegezte a nagy kérdést: „Szia! Tényleg várandós vagy?”

Edina alighanem maga is megdöbbent, mindenesetre tömören reagált:

Én nem tudok róla

Más kicsit konkrétabban kérdezett rá a dologra:

 Nem, “csak” endokrinológusnál voltam

– oszlatta el a kételyeket a szépségkirálynő.

Egy másik rajongó megemlítette: a napokban látta Kulcsár Edinát, és bizony volt egy kis pocakja. Erre Edina elárulta: most sajnos valóban nem annyira lapos neki, de majd az lesz. Mielőtt bárki félre értené, miért, még ehhez a válaszához is odatette: Szeretek enni.

Nem kizárt a baba a jövőben

Előző hónapban a szerelmespár mindkét tagját megkérdezték, szeretnének-e közös gyereket. Kulcsár Edina akkor arról beszélt, nem vetették el a gyerekvállalás gondolatát:

– Sok mindent tudnék mondani, de szerintem durvább lenne, mint a legnyálasabb romantikus film… Nagyon szeretjük egymást, és azt gondolom, hogy ha két ember ennyire szereti egymást, akkor mindent szeretnének megvalósítani az életben, úgyhogy igen, tervezünk gyermeket is, aztán meglátjuk, ha a jó Isten megadja, akkor lesz, ha nem, akkor meg boldogok leszünk így.


Fotó: HOT Magazin

Bors

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés