Hirdetés 

Lakatos Márkot nem kell félteni, ha arról van szó, hogy kiálljon magáért, vagy amellett, amiben hisz. Ez most sem történt másképp, hiszen szerdán Bayer Zsolttól kapott egy komoly hangvételű, személyeskedéssel teli levelet. A népszerű stylistról leperegtek a gyalázó kijelentések a személyével kapcsolatban, azonban a publicista érveire frappáns választ adott.

“Drága Zsolti, Csillagszóró! Azt, hogy te minek tartasz engem, meg hogyan személyeskedsz, azt hagyjuk is, mert igazából ez a része egyáltalán nem érdekel! Viszont az tökre tetszett, hogy azt mondod: fölteszem a kérdést, szüljünk-e vagy megfagyjunk télen. 

Ezt egy értelmetlen, értelmezhetetlen baromságnak tartod és nagyon jó, hogy ezt mondod, mert én is így gondolom, csak képzeld el, hogy ezt a mondatot Orbán Viktor mondta!

 – jegyezte meg Márk, majd hozzátette, hogy ez a két dolog egyáltalán nem függ össze, sőt, szerinte teljesen tendenciózus ferdítés, propaganda összeállítani ezeket.

Ez egy homofób hergelés! Tehát, tök jó, hogy te, – aki gyakorlatilag az ő tányérjából eszel – a gazdidnak a mondatát így interpretáltad, hogy értelmezhetetlen, értelmetlen baromság. Köszönöm, Te mondtad ki az igazságot! Puszi Zsolti

– zárta rövidre az instagram – sztorijában a lényeget a stylist.

Blikk

kiemelt kép: Glamour


Hirdetés