Hirdetés 

Egészen döbbenetes felvételek kerültek fel a közösségi oldalakra, melyen az látszik, hogy egy nő letekeri egy vodkásüveg kupakját, tölt bele egy picit az alkoholos italból, majd megitatja azt egy nyolc hónapos forma gyermekkel.

Érthető módon rengetegen felháborodtak a videó láttán, többen jelentették is, a hatóságok pedig szerencsére hamar a család nyomára bukkantak.

Kiderült ugyanis, hogy a gyermeket itató nő nem más, mint a pici anyja. A videón egy férfi is szerepel, ő az apa, akit szemmel láthatóan nem zavart, hogy kisfiát az anyuka épp leitatja. A háttérben hangos zene szól, könnyen lehet, hogy épp egy házibulin rögzítették a képsorokat.

Az angliai Doverben lakó párt a hatóságok őrizetbe vették, végül azonban óvadék ellenében mindketten hazamehettek. A Daily Star jelentése szerint a gyermekvédelmisek is tudnak a helyzetről, és lépéseket tettek a csecsemő biztonsága érdekében, azonban még nem emelték ki a családból, így a pici továbbra is az őt itató szülők felügyelete alatt van, akiket egyébként a gyermek veszélyeztetésével vádolnak.


Bors

kiemelt kép: Daily Star


Hirdetés