Hirdetés 

Oszter Sándor hiánya rettentően megviseli a családját, hiszen nem múlik el nap, hogy ne gondolnának rá. Felesége, Donatella viszont most megdöbbentő dolgot állított, ugyanis azt mondja, visszajár hozzá a férje.

Oszter Sándor halála az egész országot megrázta, felesége akkor úgy érezte, hogy vége az életének és nem tud élni nélküle. Soha nem lehetett mellette unatkozni, tele volt energiával és tervekkel, egész nap volt valamilyen közös téma, melyről képesek voltak órákig beszélgetni.

– Egyszer megkérdezték, hogy az Oszter mellett nem unatkozom-e. Mondtam, hogy ha egy atombomba mellett lehet unatkozni, akkor igen! Sándor maga volt az élet, a tevékenység, az aktivitás. Jó ember volt, becsületes, tisztességes, senkinek nem akart rosszat. Elképesztően hiányzik! Azt nem lehet kifejezni, hogy mennyire… Eltöltöttünk 45 évet együtt, azért az nem kevés. Ezt a veszteséget sehogy nem lehet feldolgozni. Az ember valahogy kibírja, de amikor az élete nagy részét eltölti valakivel, azt egyszerűen nem lehet elfelejteni.

Itt vagyok a Balatonon, itt halt meg Sándor. És én ott fekszem az ő helyén. El lehet képzelni. Itt halt meg a vállamon. Mégis hogy dolgoznám ezt fel?

Soha nem fogja tudni tehát feldolgozni a történteket, de megnyugtatja az a tudat, hogy egykori férje mindig vele lesz, hiszen állítása szerint – nem is akármilyen formában – már többször is megjelent előtte.

Állati érdekes: madár formájában jelent meg többször is előttem. Berepül egy madár és én tudom, hogy ő az! Többféle madár képében szokott jönni, de mindig velem van

– nyilatkozta a Borsnak teljes bizonyosággal a színész özvegye.

Blikk

kiemelt kép: MTVA


Hirdetés