Hirdetés 

A Blondie művésznéven éneklő Géczi Bea új klippel robbantja fel a netet!

Az első slágere, a Whoop Whoop tartalmát tekintve eléggé megosztóra sikerült, közel két hónap alatt azonban több, mint kétszázezer kattintást nyomtak rá a rajongók, vagy kevésbé rajongók.

A klip és a szőke szépség akkor rengeteg kritikát kapott ,amelyre ő a következőképpen reagált: 

– Ebben az országban vagy sajnálnak vagy gyűlölnek, soha senkit nem fognak szeretni. Megszólnak, ha kint van a cicid és megkapod, hogy milyen anyuka vagy. Én nem mutogattam magam és semmi olyat nem tettem, ami miatt szégyellnem kellene magamat. Ez a dal és klip felnőtteknek szól, nem a kisfiamnak és nem is gyerekeknek készítettem. Nevetséges, hogy mindenbe belekötnek, de pontosan erre számítottam. Megmondom őszintén, hogy eleve polgárpukkasztó klipet szerettem volna. Állandóan bántani akarnak, tessék, most itt a lehetőség! Jókat nevetek rajtuk, ráadásul ezzel nekem tesznek szívességet, hiszen a negatív reklám is reklám – mondta nevetve Bea, hiszen már leperegnek róla a bántó megjegyzések.

Ennek megfelelően máris érkezik az új videoklip, amely a “Budapest rettegj” címet kapta és augusztus 17-én robbantja fel a netet.

A trailert már meg is nézheted nálunk: 

 

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés