Hirdetés 

Először engedett be L.L. Junior stábot az otthonába, mióta Körtvélyessy Kinga, a zenész felesége elköltözött közös fészkükből. Junior legénylakását és kedvét ezért alighanem egy egyedi terápiás eszközzel dobta fel: hatalmas pálmafákkal rendezte be a trópusi stílusú kertjét.

A gyönyörű mediterrán növények között igazi hacienda érzetét keltve, a hegyoldalban található, mediterrán stílusú házában fogadta Junior a Bors stábját. Az énekesnél a kubai zene, a spanyol mentalitás, a szivaron át a pálmafákig minden megtalálható, azonban már az exkluzív beszélgetés elején kiderült, mi hiányzik Juniornak mégis az otthon melegéből.

A zenész magánéletében több viharos szerelem is volt már, akárcsak egy dél-amerikai szappanoperában. Hopp Csillával két közösen vállalt gyermek után, 2016-ban váltak el útjaik. Majd új kedvesével, későbbi feleségével, Kingával sokáig harmonikus kapcsolatban éltek, még egy kislányuk, Lili is született. S noha legutóbb még arról szóltak a hírek, megpróbálják megmenteni a házasságukat, – még párterápiára is jártak, úgy tűnik, már nincs tovább, vége. 

„A gyerekek miatt együtt mégis működünk”

Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük,

 és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni – kezdett bele történetükbe Junior, akiről saját bevallása szerint is mindenki azt hiszi, hogy szereti a konfliktusokat, hiszen olykor temperamentumosabban nyilvánul meg.

– Mindenki azt hiszi, hogy én vagyok a veszekedős, ilyen a vérem. Ráadásuk félig roma gyerek is vagyok, így szenvedélyesen élem meg a vitákat. De hallanátok egyszer Kingát vitatkozni! – nevette el magát az énekes.

– Gyűlölöm a konfliktusokat, de azt gyűlölöm a legjobban, ha harag van a levegőben, én vagyok az, aki nem bírja, és véget vet ennek gyorsan. Emiatt is éreztük Kingával mindketten azt, hogy itt a vége: képtelen vagyok állandóan konfliktusban élni, vagy dacot hordozni. Így legalább békesség van – vallott helyzetéről Junior őszintén.


Fotó: Markovics Gábor / Bors

Bors

kiemelt kép: RTL Klub

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading