Hirdetés 

Kocsis Tibor és párja, László néhány hónappal ezelőtt költöztek be új otthonukba. A felújítások nagy részét ők végezték, a Blikk stábjának pedig meg is mutatták, hogy éppen, hogyan állnak a munkálatok az álomotthonukban.

„Mi nem nagyon akartunk ide senkit beengedni, ez olyannyira igaz, hogy még vendégek se voltak itt sokszor! Pontosan azért, mert még semmi nincs teljesen kész, de így legalább meg lesz emlékbe ez a folyamat!”

 – árulta el Kocsis Tibó.


Fotó: Zsolnai Péter

„Mindig mindenki azt mondja, hogy mindig arra gondolunk majd, hogy ezt mi raktuk össze, emiatt pedig csak jobban fogjuk szeretni. Hát, nem… Én akkor is éppen így szeretném, ha szakember szerelte volna össze!” – mondta viccesen a népszerű énekes, aki persze nagyon büszke arra, hogy kedvese ezermesterként is megállja a helyét.

„Nem mindig egyezik meg az ízlésünk mindenben, de abszolút hasonló és össze is tudjuk egyeztetni”

 – jelentette ki Laci.

A VIDEÓT A BLIKK OLDALÁN, IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!

Kocsis Tibor szereti, ha minden a helyén van körülötte, egyből észreveszi a legapróbb porszemet is. Épp ezért a fekete konyhapult nem bizonyult a legjobb választásnak, persze ez a munkalap passzolt leginkább a többi bútorhoz, így ebben az esetben László akarata érvényesült. Szerencsére megfelelő eszközökkel tisztán lehet tartani, így az énekes is nyugodt szívvel használhatja a konyhát.

Fotó: Blikk

A lakásfelújítás anyagilag is komoly tervezést igényel, Tibó szeret mindent kézben tartani, így elárulta, hogy ő még táblázatot is vezetett a kiadásokról.

„Egy idő után úgy voltam vele, ha nem akarok idegösszeomlást kapni, befejezem a táblázat vezetését”

– nevetett az énekes, párja pedig hozzátette, hogy természetesen ettől függetlenül észben tartják a munkálatok költségeit, sőt azt is elárulta, hogy körülbelül 30-40 százalékkal lépték túl a tervezett keretet, hiszen mindig szükség volt olyan kellékekre, amelyekkel nem kalkuláltak a kezdetekben.

„Azért egy ilyen folyamat nagyon sok idegeskedéssel jár, de most azt gondolom, hogy megérte, jó, hogy belevágtunk” 

– mondta az énekes, párja pedig tökéletesen egyetértett vele, elárulták, hogy már alig várják, hogy végre hatalmas bulit tudjanak csapni tetőteraszukon, ahonnan elképesztő panoráma nyílik Budapestre.

Blikk

kiemelt kép: Blikk

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading