Hirdetés 

Még csak 23 éves, de Tóth Andi már most megkerülhetetlen név Magyarországon a zenében. És ezt nem kizárólag a tehetségének köszönheti – kőkeményen megküzdött azért, hogy a saját ízlése alapján formálja a karrierjét, ami évekig mások kezében volt.

Tizenöt évesen, gyakorlatilag gyerekként vált ismertté, miután megnyerte az X-Faktort, ám hamar fel kellett nőnie a műsor után. A most 23 éves Tóth Andi a GLAMOUR magazinnak mesélt élete legküzdelmesebb négy évéről.

– Gyorsan kipukkant a lufi.

Azt hittem, én irányítom majd az életemet, de mások tartották kézben a karrieremet. Akkor eléggé megsértődtem a világra, 

főleg, amikor rájöttem, hogy rossz irányba haladok, nem azt csinálom, amit szeretnék – mesélte Tóth Andi. – Sok feszültség összegyűlt bennem, és négy év után annyi sérelem halmozódott fel, hogy senkivel sem akartam dolgozni. Gyűlöltem magam körül mindent és mindenkit. Aztán elkezdtem ezekből az érzésekből táplálkozva megírni a saját dalaimat.


Fotó: TV2

Ebben a néhány évben a teljes zenei szabadságát megvonták tőle, s a teljesítőképességét is a végsőkig tolták. Ne felejtsük el, hogy Andi ekkor még mindig csak fiatal felnőtt volt.

 Nem engedték, hogy olyan zenét játsszak, amit én szeretnék, kicsavarták belőlem az utolsó cseppeket. Érzelmileg nagyon lehúzott a párkapcsolatom, így alkotni sem tudtam, ennek következtében pedig nem volt pénzem. Nagyon nehéz időszak volt – emlékszik vissza az énekesnő.

Beütött a Covid, így otthon szereztem dalokat, miközben nagyon a padlón voltam, mert a szakítás miatt megcibált a média. 

A Lejtő című albumom nagy siker lett, de ami mögötte van, az nem egy sikersztori.

Nem titkolja, hogy akkor a legfelhőtlenebb, amikor azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és ez a zene. A sztársággal járó ismertség viszont kifejezetten idegesíti. Többek között ez az oka, hogy ennyire szeret utazgatni, idegen kultúrákat megismerni.

– Frissítő az a kedvesség, amit külföldön tapasztalok, főleg, hogy ott senki nem ismer, nem bámulnak, s levetkőzhetek úgy egy bikinire, hogy nem írja meg az újság – mondta.

Blikk

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés