Hirdetés 

Nagy Alekosz teljesen átformálta a testét, és népes rajongótáborának, valamint megállás nélkül bosszankodó haragosainak most azt is elárulta, hogyan építette magára a sokkoló izomtömeget.

Ahogy Alekosz mondja, az edzésnek és a táplálkozásnak összhangban kell lennie. Csakis így érhető el számottevő változás, látható eredmény.

Kilenc hónapja az alábbiak szerint élek. Íme, az Alekoszi edzésterv!

Felkelés: 11.00-kor. Zuhanyzás szappannal. Start. Szolárium. Edzőterem. Kínai étterem. Lidl. CBA. Majd hazaérkezés és a zuhanyzást követően néhány óra szieszta. Ezalatt Columbo.

Az edzés

– Csak fekpad kell! Más nem. A fekpad minden izmot megmozgat, ezért nincs szükség más fölösleges gépek igénybevételére. Miért töltenéd értelmetlenül az időd a teremben! A börtönben a tolvajok is fekpadon edzenek, mégis látványosan erősek. A sikeres és profi bodybuilder testfelépítésének szabványos alapjait, bűnözők fektették le. Börtön és fekpad = Bodybuilder.

A Táplálkozás – Az vagy, amit megeszel. Tehát. Mellek edzése előtt, csirkemellett kell enni. A hát edzése előtt, farhátat kell enni. A comb edzése előtt, sertéscombot kell enni. Vádlizás előtt a helyes étel, természetesen marhalábszár. Ezt a primitív sportágat az egyszerűségének okán túlbonyolítani, nemkell. Ha a fenti leírásokat te is betartod és követed, úgy pár hónap elteltével, sikeres és profi bodybuilder lehetsz.

– írta posztjában a celeb.

Blikk

kiemelt kép: ATV


Hirdetés