Hirdetés 

Az internet hírhedt sztárját, Varga Irént több, mint egy éven keresztül egy fiatalember, Kaszás Imre menedzselte, aki az ismeretlenség homályából előtörve most mindent kitálalna a közös munkáról kollégáival.

A TitkTokon tett közzé egy videót Kaszás Imre, aki felfedte a titkot személyével kapcsolatban: ő menedzselte az interneten milliókat megbotránkoztató hol éneklő, hol főző, hol reality show – szereplő Varga Irént. 

Imre elmondta, hogy az elmúlt egy év közelt sem volt sima liba,de ígéri mindent kitálal annak ellenére, hogy úgy tűnik ennek lesznek, akik nagyon nem fognak örülni.


Kaszás Imre átverésekről és fenyegetésekről is beszél a videóban (Fotó: TitTok)

-Véget ért a közös munka, a jövőben nem dolgozom együtt Irénnel és szeretnék most kitálalni mindenről, ugyanis az elmúlt egy évben nem mondtam semmit amíg a projekten dolgoztam – én írtam ugye a dalait, én menedzseltem a turnéját – és tudom, hogy akikkel együtt dolgoztam ezen a projekten azt hitték, hogy csendben maradok, viszont rosszul hitték… mondta a menedzser, aki átverésekről és lehúzásokról, mitöbb fenyegetésekről is beszél a videóban. 

Megpróbáltak átverni, lehúzni, illetve egyfolytában

fenyegető üzeneteket kapok, feljelentésekkel fenyegetnek

mert azt hiszik, hogy mi lehúztunk egy beteg embert, holott ez nem így van.  – állítja Imre, aki a teljes sztorit ígéri követőinek. Nos, mi is kíváncsian várjuk…

https://www.tiktok.com/@thekaszasimre/video/7129532004504194309?_t=8Ufo7IQ7C7x&_r=1

kiemelt kép: YouTube

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading