Hirdetés 

Tóth Andinak elege lett abból, hogy tinilányok zaklatják őt a szerelme, Marics Peti miatt. Csípős poszttal bizonyítja be, hogy köszöni szépen, meg tudja ő védeni magát: „Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Ha veled megy, tied lehet.”

Sokan abban reménykednek, hogy az elmúlt időszakban botrányok hadával küzdő énekesnő élete végre egyenesbe kerül szerelme, Marics Peti oldalán. Ám úgy tűnik, a párkapcsolata jobban felkavarta a rajongók lelki világát, mint ahogy az várható volt: rengetegen támadják őt a Valmar együttes énekese miatt, attól féltik, hogy Andi könnyen megcsalt félként találja majd magát új kapcsolatában.

Andi egy Instagram.történetben osztotta meg véleményét az aggodalmakat illetően, miután – mint mondta – rengeteg üzenet érkezik hozzá a témában:

„Megvédem magam, ha már más nem fog. Nem lehet megcsalni! Ha megcsalsz, taka van, ez ilyen egyszerű” – nyilatkozta Andi, majd hozzátette: a saját követői már pontosan tudják, ő nem tűri az efféle botlásokat egy kapcsolatban.

Majd egy kissé erősebb hangvétellel folytatta:

Gondoltam, eljut ez az információ a 10-12 éves kislányokig is, akiknek még szőr sem nőtt a n*nijukon, és akik most otthon vagdossák az ereiket, hogy elvettem a jövendőbeli férjüket. Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Ha veled megy, tied lehet.

Az énekesnő hozzátette: pontosan a hasonló esetek miatt nem szerették volna nyilvánosságra hozni a kapcsolatukat Marics Petivel. De mivel, ahogyan a videóban hangoztatja, a házuk előtt leselkedtek a kíváncsi szemek, hogy elcsíphessék együtt a fiatalokat, így végül úgy döntöttek, jobb, ha ő maguk teszik hivatalossá a párkapcsolatot.

Végül a 23 éves énekesnő a következő sorokkal kíván pontot tenni a pletykák végére.

„Csak örüljünk annak, hogy két ember boldog és bízik egymásban! Ennyi.”


Blikk

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés