Hirdetés 

A videóival eddig közel 390 milliós nézettséget produkáló magyar youtuber, Radics Peti „falunapi vattacukor gengszter zenésznek” nevezte G.w.M-et, és friss Facebook-posztjában emellett is igen kemény kritizálta a rappert. Szerinte Varga Márk csak annak köszönheti ismertségét, hogy ott van híres barátnője, Kulcsár Edina.

Radics Peti az egyik legnézettebb magyar videós, és köztudottan bátran kimondja mindenkiről a véleményét, ezúttal pedig G.w.M vált célpontjává. Kedd este Facebook-oldalán ugyanis azt elemezgette, hogyan kerülhetett a rapper a média központjába.

Hogy ha 2022-ben szeretnék én is falunapi vattacukor gengszter zenész lenni, mit kell tennem?

– tette fel gúnyosan a kérdést a videós, akinek véleménye alapján ehhez a „titulushoz” nem kell más, csak egy híres barátnő, jelen esetben Kulcsár Edina.


Radics Peti szerint „titulushoz” nem kell más, csak egy híres barátnő, jelen esetben Kulcsár Edina. (Fotó: Blikk)

Majd a beszólását még tovább cifrázta:

Ahogy látom, az is elengedhetetlen, hogy néha be kell szóljak majd nálam sokkal többet érő konkurens zenészeknek, lehetőleg vulgáris stílusban TERMÉSZETESEN NYILVÁNOSAN, olyan szavakkal, hogy ‘b*zi’ meg ‘hugyos’. Ez azért lesz fontos, mert magamtól képtelen lennék a figyelem középpontjába kerülni, mert a f*szt se érdeklem, kell egy kis boost

– írta Radics Peti, utalva mindezzel a rapper és Azahriah közti botrányra.

Radics Peti keményen kritizálta a zenészt (Fotó: YouTube)

Blikk

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading