Hirdetés 

Babát várhat Szegedi Fecsó kedvese – szúrta ki néhány szemfüles rajongó a Ripost értesülései szerint.

A párra ráférne ez a csodálatos fordulat, hiszen év elején bejelentették: hatalmas fájdalmukra korábban elveszítették egy kisbabájukat.

A szomorú esemény annyira megviselte őket, hogy eltávolodtak egymástól, egy időre szakítottak is; később azonban újra egymásra találtak, télen pedig össze is terveznek házasodni.

Nem terveztük a babát, de nagyon boldogok voltunk amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Vártuk a kicsit, izgatottak voltunk, álmodoztunk, terveztünk. Csak a szűk családi és baráti körünk tudta, hogy várandós vagyok, szerettünk volna várni a tizenkettedik hétig, hogy megosszuk a követőinkkel is a hírt, de sajnos erre nem került sor

– nyilakozta ekkor Fecsó kedvese, Bea.

A rajongók előtt nincs titok

A páros követői körében azonban az utóbbi időben beindult a pletykagyár – mégpedig azért, mert egy ideje – szokatlan módon – alig láttak Beáról egész alakos fotót; amikor pedig mégis, akkor minden alkalommal bő ruhákat viselt.

Bea terhes? Valaki kitette, hogy szívhang hallgató volt az éjjeliszekrényen… És mostanában nincs is egész alakos képe

– írta egy Reddit felhasználó, és innentől kezdve nem volt megállás, futótűzként kezdett terjedni az egyelőre nem bizonyított hír.

BlikkRúzs

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés