Hirdetés 

Az egykori Nagy Ő-nél betelt a pohár. Már hónapokkal ezelőtt megígérte, hogy ki fogja fotózni azoknak a profilképét, akik nyilvánosan, arccal és névvel vállalták a visszataszító hozzászólásukat, és megmutatja őket a hivatalos oldalán.

– írta vasárnap este a hivatalos Facebook oldalán Anikó, aki beváltva az ígéretét első körben 12 olyan személy profilképét és mocskolódó kommentjét fotózta ki és tette közzé, akik valamiért úgy érezték, hogy jobb napjuk lesz attól, ha nyilvánosan beszólnak egy hírességnek. Az eredmény egyébként döbbenetes képet mutat: látunk kismamát csecsemővel a kezében, nagymamákat, illetve leharcolt férfiakat.

 Félreértés ne essék, a véleményét mindenki szabadon elmondhatja. Erre vannak a hivatalos oldalak, melyhez bárki csatlakozhat – mondta a Borsnak, Molnár Anikó – Azt azonban, hogy az embert nyilvánosan mocskolják, gyalázzák, senkinek sem kötelessége eltűrni. Nekem sem.

 Közszereplő vagyok, nem pedig céltábla. 

Úgy gondolom, ha egy kommentelő névvel és arccal vállalja az ocsmány szavait, akkor biztosan büszke lesz akkor is, ha nem vész el a hozzászólása a sok komment között, hanem fogom és kiemelem a betű tengerből. 


Fotó: TV2

Molnár Anikó posztjaira pár óra alatt rengeteg komment érkezett, sokan azt javasolják, hogy ne foglalkozzon az ilyen emberekkel, mások viszont attól féltik, hogy esetleg jogi következménye lehet az akciónak.

A Bors megkeresett egy jogászt az ügyben, hogy megkérdezzük, tényleg baja lehet Anikónak ebből?

– Azok a kommentelők, akik egy híresség hivatalos oldalán arccal és névvel egyszer már vállalták a véleményüket, nem panaszkodhatnak azért, amiért kiemelik a hozzászólásukat és megmutatják még egyszer. Hiszen, ha valaki a hozzászólásokat olvasva rájuk kattint, akkor is megjelenik az oldaluk, ahol láthatók. Jogilag teljesen legális, amit Anikó tesz – mondta el a Borsnak dr. Gerencsér András ügyvéd.

Bors

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés