Hirdetés 

Tóth Vera volt a vendége a a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsornak.

Az énekesnő sok egyéb mellett természetesen nem kerülhette ki azt a kérdést sem, hogy milyen testvérek voltak Tóth Gabival és a viszonyuk felnőttként milyen irányba változott, ha változott.

-Kiskorunkban nagyon – nagyon öltük egymást – kezdte Vera aki ki is fejtette, hogy nem volt mindig felhőtlen a viszonyuk gyermekként Gabival, de azért mindig megvédték egymást. – Mondhatom, hogy csúnyán bántunk egymással, de hogyha helyzet volt, (…) akkor megvédett engem a nagyoktól. A mai napon én már bölcsebb vagyok, ha beszél, akkor hagyom hadd beszéljen, ha én beszélek, akkor ő nem biztos, hogy mindiog hagyja, hogy beszéljek. Tehát megismertem őt az elmúlt harmincegynéhány évben és én eszerint fejlesztettem a tudásomat irányába. 


Tóth Vera szerint Gabi egész életében önmagát keresi (Fotó: Instagram)

Felmerült a kérdés, ha egymást védték gyermekként bizonyos helyzetekben, akkor ma Vera megpróbálta -e megvédeni Gabit?

-Amikor őt bántották én írtam ki az oldalmra erről egy hosszú megjegyzést. Egyébként szerintem az emberek néha túlgondolják a Gabit – árulta el Vera, aki szerint a testvére tényleg idegesítő, de valójában nagyon jó ember.

-Ő tényleg idegesítő néha. Engem is fullra tud idegesíteni. Ha nem ismerném és látnám kívülről, lehet hogy engem is idegesítene, ő valóban egy végtelen megosztó személyiség. Amit ő ad magából néha, az ad félreértésekre okot. 

Alapvetően mások vagyunk mindketten, neki ugyanis az egész élete arról szól, hogy keresi az útját,

mindig ebben a nagy kaméleonságban, átváltozásban volt,

mindig ebben nyomult.

Az, hogy most hova tartozik, mit csinál, arra annyit mondtam neki: Figyelj tesóm. Tekintve azt, hogy te egész életedben két-három évente váltottál valamilyen sítlust és nem tudjuk néha azt, hogy ki az a Tóth Gabi, emellett bármit is döntesz az életedben, mindig maradj az, aki vagy. Maradj abban, amivel azonosulni tudsz – mondta testvéréről Vera.

kiemelt kép: nlc.hu

/p>