Hirdetés 

Mindennél jobban szerette a gyermekeit, bármit megtett volna értük, egy rossz döntés, egy vétlen mozdulat mégis elég volt ahhoz, hogy K. Attila munkavégzés közben halálba vigye a kisfiát, a mindössze öt esztendős Robikát – írta a Blikk.

A férfi összekötözött vasrudakat pakolt szerdán egy zalaegerszegi telepen a targoncájával, amire felelőtlenül maga mellé ültette a kisfiát is. A végzetes baleset azután történt, hogy a monstrum felborult, az óvodás fiút pedig maga alá temette.

– A vasat tartó kötél szakadt el, a súlyos rakomány lezuhanása pedig megbillentette a több száz kilós munkagépet. Az apja még leugrott, de mire a gyereket lerántotta volna, a monstrum felborult, a kis Robi pedig alá szorult. A testvére, az első osztályos Viki is ott volt a közelben, elképzelhető, hogy végig nézte az egészet, de a fivére keserves zokogását biztosan hallotta, aztán elvitték onnan – mesélte a Blikknek a család egyik közeli barátja.


Az édesapa imádta a kisfiát, most pokoli lelki kínokat él át, és még a bíróságon is felelnie kell majd tettéért (Fotó: Facebook)

A fiú édesanyjának élettársát a Blikknek telefonon sikerült utolérnie. 

 Éppen pszichológushoz viszem a nevelt lányomat és az anyukáját Zalaegerszegre, hogy valahogy képesek legyenek feldolgozni a tragédiát, de a gyermek búcsúztatásáig képtelenek vagyunk beszélni a történtekről – mondta lapunknak a könnyeivel küszködve József. „Drága kicsi fiam, az angyalok vigyázzanak rád! Nagyon szeretünk és sosem feledünk” – így búcsúzott édesanyja a közösségi oldalán Robitól.

Robika és elsős nővére, Viki. A kislánynak most pszichológus segítségére van szüksége (Fotó: Facebook)

Blikk

kiemelt kép: Shutterstock

/p>