Hirdetés 

Tóth Andi és Andrei Mangra közösen megnyerték a Dancing with the Stars előző évadát, aminek a munkálatai alatt nagyon közel kerültek egymáshoz, és ezt érezni is lehetett a produkcióikon.

Természetesen rögtön felreppentek a szóbeszédek, hogy összejöttek, hiába jelentették ki többször is, hogy ők csupán barátok. A fiatal énekesnő végül a VALMAR énekese, Marics Peti mellett talált szerelemre,.

A kommentek alapján vannak páran, akik szerint Andrei Mangra jobban illett volna Tóth Andihoz, így a híresség hatalmas hibát követett el azzal, hogy Marics Petit választotta – de úgy tűnik, hogy a sztártáncos egyáltalán nem bánkódik emiatt, hiszen nemrég őszintén beszélt egykori táncpartnere új kapcsolatáról, és a támogatását fejezte ki a románccal kapcsolatban.

Én nagyon boldog vagyok ettől. Nem ismerem Marics Petit, de annyit tudok róla, hogy sikeres és tehetséges énekes. Személyesen nem találkoztunk még, így még nem tudtam véleményt kialakítani róla, csupán annyit, hogy egy jóképű fiatalember. Andi egy szenzációs nő, egy tök jó pasit érdemel, olyat, aki szereti, imádja, és aki a tenyerén hordozza őt. Egy olyan ember kell mellé, aki kihozza belőle a gyönyörű énjét, és nem mást”

– mondta Andrei Mangra.

Promotions.hu

kiemelt kép: TV2

/p>