Hirdetés 

Megdöbbentő történet járja körbe a közösségi oldalakat: a 36 éves nő a kisfiát hirdette meg eladásra. Bebizonyosodott: komolyan gondolta.

Az interneten Nargiza néven szereplő nő napok óta hirdette a kisfiát eladásra, a felhasználók többsége természetesen sokáig azt hihette, csak viccel.

Az egyikőjük végül értesítette a hatóságokat, akik szintén komolyan vették az ügyet. Ők vették fel a kapcsolatot a nővel is és potenciális vevőknek adták ki magukat. Megegyeztek az árban és az adásvétel részleteiben. 

A végsőkig reméltük, hogy a történet csak egy vicc, egy ostoba tréfa vagy csalók kísérlete, hogy rátegyék a kezüket a pénzre”

– közölték az akció után a Kommersant híre szerint.

A nő azonban megjelent a megbeszélt helyen és időpontban, kézenfogva a kisfiúval! Ekkor készültek a képek is róluk…


Az egyik álruhás átadta a megállapodás szerinti 300 ezer rubelt, azaz közel 2 millió forintot a nőnek, aki pedig ezt követően átadta a fiút és elindult a dolgára.

Ezt követően csapott le rá a jekatyerinburgi rendőrség, majd le is tartóztatták a 36 éves nőt. A rendőröknek mindent bevallott.

Elmondta, hogy adósságai vannak és a családi helyzete is bonyolult. Ugyanis új férje, akivel két közös gyerekük van, elutasította a korábbi kapcsolatából származó fiút. Ezért döntöttek úgy, eladják.

A kisfiú azóta biztonságban van, sajtóhírek szerint pedig a nevelőapja is kellemetlen kérdésekre számíthat majd a hatóságoktól.

TWN

kiemelt kép: Getty Images


Hirdetés