Hirdetés 

Évek óta a lehető legtudatosabban figyel arra Zimány Linda, hogy követői ne nagyon kapjanak bepillantást a magánéletébe, közösségi média profilját inkább csak egy szép fotóalbumnak szánja – írta a Blikk.

A Dancing with the Stars versenyzője mindig félt attól, ha igazi arcát mutatja meg, akkor sokan bántani fogják, ezért inkább elbújt az álarca mögött.

– Nagyon félek a sebezhetőségtől. A nyilvánosság előtt felnőni nehéz, szerintem tinédzserként belekerülni ebbe a világba, személyiségtorzulást okoz, mert mindig mindenkinek meg akarunk felelni. Amit persze, nem lehet, mert mindenki ítélkezik felettünk.

Engem is sokszor bántottak, kihasználtak, sőt, csúfoltak, aztán amikor a modellkedés miatt részben magántanuló lettem, ki is közösítettek. Ez egy gyerek, egy tini lelkében azért sok kárt tud okozni

– magyarázta Zimány Linda, aki azonban pár éve elkezdte feldolgozni az őt gyerekként, tiniként ért traumákat, mert szeretne boldog, teljes, lelkileg egészséges életet élni.


Zimány Linda évek óta pszichológushoz jár (Fotó: Instagram)
Rendszeresen pszichológushoz jár

– Dolgozom azon, hogy ne legyen bennem ennyi félelem: négy éve elkezdtem tudatosan fejleszteni a személyiségemet, pszichológushoz járok. Kifejezetten olyan terápiát csinálok, ami segít feldolgozni azokat a sérüléseket, sérelmeket, amit a gyerekkorunkból hoztunk és lehet, hogy már el is felejtettünk, de a tudatalattinkban ott van és bizony nagyon befolyásolják a felnőtt életünket, sokszor sajnos épp a rossz módon – magyarázta Linda, aki úgy érzi, már sokat alakult, változott, gyógyult a lelke, de reméli, hogy a TV2 táncos műsora ad neki még egy lökést ahhoz, hogy a valódi énjét mutassa meg.

– Sokan mondják, hogy a tánc terápia, és én nagyon várom, hogy a műsorbeli partnerem, Bődi Dénes tényleg kihozza belőlem a legmélyebb érzéseket is. 

Ebben a produkcióban szeretném megmutatni azt a kis Lindát, azt az érzelmes csajt, akit nagyon kevesen ismernek. 

Ám az is fontos, hogy ezt nem mások miatt szeretném, hanem magam miatt, az én fejlődésem része lenne, hogy képes vagyok megmutatni magam, beengedni másokat – vallotta be a jogászként is dolgozó Linda.

Fotó: TV2

 

kiemelt kép: Instagram

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading