Hirdetés 

16 éven át csak a szűk családja tudta a titkát…

Jamie 14 volt, amikor már biztos volt benne, hogy valami nem stimmel. Nem ebbe a testbe kellett volna születnie. Gyerekkorában sokan bántották emiatt, ezért próbálta titkolni.

16 évesen jött a döntő elhatározás: Nemet vált.

Ekkorra már, ha elment otthonról, akkor egy nyilvános wc-ben öltözött nőnek, majd hazafelé menet újból vissza fiúnak. 17 évesen elköltözött otthonról, hogy ne kelljen tovább titkolóznia és nőként élhesse az életét. Ekkor már folyt a gyógyszeres kezelés és a hormonterápia is, mitöbb 24 évesen esett át egy nemváltó műtéten.

Az önbizalma egyből megnőtt és bele is vetette magát a randizásba. Két éve ismerkedett meg Phil-lel, de sokáig nem merte elmondani neki a féltve őrzött titkát, pedig ekkorra már bemutatkozott a férfi szüleinek és túl voltak az első éjszakán is.

“Hetekig féltem, hogy valaki rájön és elmondja neki. Egy ilyen dologra nem lehet felkészülni, mert nem tudod a másik reakcióját….”

-mondta akkor Jamie, aki párjával New York-ba utazott  egy hosszúhétvégére, ahol előállt a vallomásával.

A férfi válasza megdöbbentő volt.

“Annak látlak, aki vagy. Nő vagy és gyönyörű”

– mondta Phil.
Jamie legszebb álmában sem hitte, hogy ez így lesz. A páros azóta túlvan egy lánykérésen is. A férfi még abban is támogatta, hogy Jamie felvállalja a titkát a világ előtt.

vilagunk.hu

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés