Hirdetés 

Debbii Dawson teljesen elvarázsolta a hangjával az America’s Got Talent zsűrijét, de történt egy kis kellemetlenség is.

Elképesztően sok énekes van, akik az America’s Got Talent színpadán szeretnének befutni, de nagyon nehéz itt kitűnni a tömegből, hiszen nem elég a csodás hang, igazi karakternek is kell lenni, akinek története és célja van.

Most egy Debbii Dawson nevű lánynak sikerült maradandót alkotnia a műsorban, ugyanis egy szál gitárral a kezében megérkezett, elmondta, hogy valósággá szeretné kovácsolni az álmait, és már az első pillanatban elvarázsolt mindenkit a cuki kisugárzásával – bár a zsűri feje, Simon Cowell rendesen szívta a vérét, amiért a szülei nem jöttek el a meghallgatásra, mivel ez arra utalhat, hogy nem hisznek a lányukban.

Mindenkinek elállt a szava, mikor Debbii Dawson elkezdett énekelni, hiszen úgy adta elő a legendás ABBA örökzöld slágerét, a „Dancing Queen”-t, ahogy még sosem hallhattuk: a különleges hangjának köszönhetően egészen új hangulata lett a dalnak, arról nem is beszélve, hogy néhol még a dallamokon is változtatott, és teljesen sajátos módon prezentálta a közkedvelt zenét.

Természetesen sikerült továbbjutnia, a zsűritagok pedig ott a helyszínen fel is hívták a szüleit, hogy elmondják nekik, mennyire ügyes volt Debbii Dawson – ekkor viszont elég kellemetlen dolog történt, ugyanis az apuka elárulta, hogy a lány kérte meg őket, hogy ne menjenek el a forgatásra, így kiderült, hogy csak sajnáltatta magát. Ebből persze nem lett nagy gond, mindenki jót nevetett a szituáción, az énekesnő tehetsége pedig megkérdőjelezhetetlen.

NÉZD MEG ITT DEBBII DAWSON LEHENGERLŐ PRODUKCIÓJÁT!

Promotions.hu

/p>