Hirdetés 

A Tutti Fruttit itthon is lehetett látni, Kiszel Tünde 1991 elején került a műsorba. Egy 32 évvel ezelőtti cikkben arról mesélt, hogyan került a show-ba, és milyen ajánlatot kapott.

1991 januárjában külön cikk foglalkozott Kiszel Tündével a Kurírban, ebben mesélt forgatási élményeiről. Mint mondta, a Népszínház utcai házuk előtt állt meg egy hófehér Lancia, az vitte ki egy milánói szállodába. R

eggel 6-kor kelt másnap, sminkelték, kosztümöket próbálgatott – azt állította az interjúban, hogy olaszul és németül is beszélt, nem volt nyelvi akadály. Hugo Egon Balder volt a műsorvezető,

Kiszel emlékei szerint egyszer „felforrt az agyvize, mert kibuggyantak Cicciolina mellei”, de nem világos, mi volt ezzel a probléma, hiszen alapvetően a vetkőzésről szólt a zenés műsor.


Kiszel Tünde azt állította, hogy egy ősz úr, aki a filmgyár részvényese volt, ezer dollárt ajánlott neki azért, hogy felmenjen vele a római szobájába, de nemet mondott (ez mai árfolyamon körülbelül 400 ezer forint). Kiszel az interjúban azt is elmondta, hogy lesz egy svájci film, amelyben a „vadabb énjét” veszi elő, és lesz benne egy verekedés egy svájci diszkóban – erről azóta sem nagyon hallani.

Fotó: Arcanum.hu


Hirdetés 

Fotó: Arcanum.hu

Origo

kiemelt kép: Life Tv

/p>