Hirdetés 

Kulcsár Edina aggodalomra adott okot a követőinek egy nemrég posztolt fotója kapcsán, amely alatt elárulta, hogy nem alakult túlságosan fényesen a napja. Kiderült, hogy már a Dancing with the Stars első próbáinak egyikét is kénytelen volt kihagyni, annyira rosszul érezte magát. Vajon mekkora hátrányt jelent ez a páros számára a műsor kezdete előtt néhány héttel?

Amióta bejelentette a TV2 a szuperprodukció új évadát, rengeteg néző fejezte ki nemtetszését némely szereplő miatt.

Közéjük tartozik Kulcsár Edina is, aki már az első perctől kezdve kapta a negatív kritikákat azzal kapcsolatban, hogy miért kell mindenhol szerepelnie és egyesek azt írták, miatta nem fogják nézni az adásokat. Néhányan azt is elkezdték találgatni, hogy G.w.M talán féltékeny lehet a kedvese táncpartnerére, Bonyhádi Ferencre. Úgy tűnik, Edina eddig nem túl szerencsés a műsort tekintve, hisz ost a 24 óráig elérhető Instagram-történetében azt is elárulta, hogy ki kellett hagynia az első táncpróbák egyikét.

Ez a mai nap nem éppen úgy indult, hogy az én napom lesz… Reggel nem igazán éreztem jól magam, emiatt táncolni sem tudtam menni…

– magyarázta a sztorijában az egykori szépségkirálynő, aki remélhetőleg hamarosan jobban érzi majd magát és újra belevághat a gyakorlásba.


Nem érezte jól magát, így kihagyta a próbát Kulcsár Edina (Fotó: TV2)

Blikk

/p>