Hirdetés 

Két hónappal ezelőtt egy Instagramra feltöltött ártatlan képpel akaratlanul elárulta magát, nem sokkal később pedig ki is derült, hogy újra szerelmes Zsidró Tamás, a sztárfodrász.

Tamás régóta vágyott már társra, de sosem kereste görcsösen azt a nőt, akivel megoszthatja a mindennapjait. A korábban készült cikkben elmesélte, hogy kedvesével együtt élnek és nagyon boldogok. A Bors pedig most arról kérdezte őt, azóta, hogy alakult a kapcsolatuk.


Dobó Katával sok fotó jelent meg róluk. Új párja civil, nem szeretné bemutatni (Fotó: Origo)

– Köszönjük szépen, minden szuper, nagyon jól vagyunk együtt – kezdte a Borsnak a fodrász, s megtudta a lap azt is tőle, vajon megmutatja-e párját a közeljövőben.

– Bár nem akartam bejelenteni, hogy együtt vagyunk, de a fotó miatt kiderült. A kedvesem magán ember, külön kérése volt, hogy nem akar a médiában mutatkozni, amit én maximálisan tiszteletben tartok és elfogadom. Ma már én is egyre jobban azt vallom, hogy 

a privát életem csak ránk és a hozzánk közelállókra tartozik,

nem kell mindenáron kiteregetni a magánéleti fejleményeket a nagy nyilvánosság elé, mert azok sokszor bizony rosszul sülnek el – vélekedik Tamás.

– Tudom, hogy az emberek felkapják a fejüket, és szeretnek arról olvasni, hogy valaki újra szerelmes. Bár nem vagyok már tinédzser, de nagyon örülök, hogy ettől a szerelemtől újra annak érezhetem magam – zárta gondolatait nevetve.

Bors

kiemelt kép: Story Magazin

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading