Hirdetés 

Utoljára Kulcsár Edina és G.w.M viszonya kavart akkora port, mint Tóth Andi és ­Marics Peti szerelme.

A két énekes egyik napról a másikra átvette tőlük a sztárhírek vezető helyét: immár ők a magyar álompár. Szerelmük fogadtatása ‒ elő­deikhez hasonlóan ‒ megosztja a közönséget. Tinilányok százainak tört össze a szíve azzal, hogy Marics Peti foglalt lett, és Andi hódolóinak nagy része sem repes az örömtől, hogy „királynőjüket” valaki elhappolta előlük. Mások ünneplik őket, szebb és összeillőbb párt elképzelni sem tudnak, és már közös életet, gyűrűt, babát látnak lelki szemeik előtt. Úgy tűnik, a páros jól viseli, hogy a figyelem középpontjában vannak, napról napra bátrabban mutatják meg a nagyvilágnak, hogy mit éreznek egymás iránt.

Karma köti össze őket

Vajon, mit üzennek a csillagok a Bak és Mérleg jegyű párosnak? Izing Klára asztrológust kértük, elemezze kettőjük horoszkópját.

„A kettejük kapcsolatát a karma láthatatlan szálai kötik össze. Vagyis, ha előző életükben találkoztak, akkor a szerelmük nem teljesedhetett be. Most eljött az idejük. Amikor Peti megszületett, a Nap a Mérleg jegyében állt, ami azt jelzi, hogy egész életében nagy szerepet játszanak majd a tartós kötelékek. Míg Andinak a Vénusza, amely a szerelmet is jelöli, együtt áll az Uránusszal, amiből arra következtethetünk, hogy bármennyire szerelmes is, soha senkiért nem hajlandó feladni a szabadságát – mondja a szakember, és hozzáteszi, uralkodó bolygóik, a Mars és az Uránusz szembenállása hirtelen egymásra találást, de hirtelen bekövetkező szakítást is okozhat. –

Ennek ellenére a kapcsolatuk akár hosszan tartó is lehet, hiszen Andi Szaturnusza – amely az idő és a stabilitás jelölője – jó fényszöggel kapcsolódik Peti Vénuszához, amely a szerelmet és a nőideált jelöli.”


Fotó: Schumy Csaba

Story Magazin

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés