Hirdetés 

Pap Rita 2004 óta Ausztriában él, férjével, gyerekeivel együtt. Dalain generációk nőttek fel, energiája és vitalitása változatlan, vidám személye mégis aggódva figyeli az idő múlását: a méltán  híres Pap Rita és párja, Bodnár Attila duó fáradhatatlan női tagja elmesélte, milyen elmúlást szeretne magának, miután mostanság gyakran elmereng ezen.

– Hetvenen túl már az a baj, hogy sokkal bölcsebb vagy, mint fiatal korodban. Millió dolgot másképp látsz, és azt is egyre tisztábban látod, hogy jön a vége. Márpedig jön, mert ez a törvény: aki megszületik, az meg is hal. És ez a része nem tetszik. 

Nem félek a haláltól. de nem szeretnék sokat szenvedni, mert vagyok ennyire egoista.

Ha választani lehet, ne agylágyulást kapjak, hanem üssön meg a guta! 


– mondta Pap Rita remélve, hogy nem lesz hosszú, kiszolgáltatott halála majd egyszer élete utolsó részében. Az énekesnő tisztán látja, hogy nem akar magatehetetlenül, megnyomorodva elmenni.  Pap Rita azt is elárulta, mi az a titok, melyet eddig szinte senkinek sem mesélt el:

Nem Pap Rita az igazi nevem!

Varga Elvirának kereszteltek a szüleim, de valahogy nem volt igazán az enyém az a név, így felvettem a művésznevem

– vallotta be sokkolva Palikékat ezzel a hírrel Pap Rita, aki egyébként elmesélte, hogy fest, nem is akármilyen technikával: üvegre népi motívumokat rajzol.

Bors

kiemelt kép: 168.hu

/p>