Hirdetés 

Már csak pár hónap van hátra, és Caramel párja, Szilágyi Szilvi világra hozza a második gyermeküket. A kisfiúra sokat kellett várni, így még jobban örülnek az érkezésének Szofi után. A kismama egy újabb örömhírrel szolgált a követőinek, miszerint már a harmadik trimeszterben jár és a 28. hétbe lépett.

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi a felhők felett jár 3 méterrel, ugyanis Szofi után a második gyermeküket várják. Mint kiderült, a páros sokáig próbálkozott, hogy ne legyen nagy korkülönbség a két kicsi között, viszont az édesanya többször is elvetélt. Végül azonban rájuk mosolygott a szerencse, és Szilvi ezúttal egy kisfiút hord a szíve alatt. A család nagyon várja már, hogy megérkezzen a csöppség, addig azonban próbálnak mindennel elkészülni a születéséig.

A kismama legutóbb büszkén mutatta meg, hogyan rugdalózik a pici a hasában, most pedig ismét egy örömteli hírrel dicsekedhetett el a közösségi oldalán. Szilvi már a 28. hétbe, vagyis a harmadik trimeszterbe lépett, a pocakja pedig egyre csak gömbölyödik. Kétség sem fér hozzá, mennyire jól áll neki a várandósság!

“Hello 3. Trimeszter”

– írta ki a posztjához.

Indirekt 

kiemelt kép:Story Magazin

/p>