Hirdetés 

Manapság már annak is örül az ember, ha egy repülőút után megtalálja a kofferét, Hannah azon “szerencsések” egyike, aki ráadásul több dolgot vitt haza benne, mint sejtette.

Tájföldön nyaralt a 20 éves cardiffi lány, az idő – mint ahogyan az ilyenkor lenni szokott – nagyon hamar elrepült a tengerparton. Ugyanakkor Hannah esetében a megérkezés is emlékezetes lett, hiszen nem akármilyen meglepetés várta otthon. Elég volt csak kinyitnia a börőndöt, és máris sikítani kezdett…

“Amikor megérkeztem, a bőröndömet átvilágították, mielőtt elhagyhattam volna a repülőteret. Szóval nem tudom, hogyan nem lehetett nem észrevenni”

– mondta később a Yahoo News híre szerint.

A lány poggyászából ugyanis egy hatalmas béka került elő, akit végül a szobatársa segítségével sikerült befogni. A lány végül a közösségi-oldal segítségével talált egy hüllőszakértőre, aki személyesen jött el a békáért. A gyanús szerint az állat titokban bújhatott el a lány egyik cipőjében, úgy került a táskába. Alkalmi gazdájától a Robbert nevet kapta.

Jackie Hamilton, af hüllőszakértő is kommentálta a különös esetet, ami – mint kiderült – egy méretes varangyról szól: 

Általában Thaiföldön és a környező területeken találhatók. Gyakran élnek lakott területeken, így nem meglepő, hogy ez a varangy utat talált Hannah cipőjébe.”

Az állatot egyébként megviselte a hosszú út, de egy kiadós hidratálás és néhány bogár sokat segített rajta.

TWN

kiemelt kép: Getty Images


Hirdetés