Hirdetés 

Csongrádi Kata az elmúlt években nem csak a férjét, de az édesanyját is elvesztette egy súlyos betegség miatt. A művésznő mindezek ellenére pozitívan tekint a jövőbe, próbálja kiélvezni a nyarat, és úgy élni, ahogy azt a kedvese és az anyukája szerették volna. Elárulta azt is, hogyan búcsúzott el tőlük.

Csongrádi Kata embert próbáló időszakon van túl, hiszen 7 éve veszítette el az imádott férjét, S. Nagy Istvánt, akivel sorsszerű találkozás hozta össze, majd jóban-rosszban kitartottak egymás mellett 37 éven keresztül. Jelenleg is abban a művészlakásban él, ahol egykori kedvesével, relikviákként őrizve a régi holmijait. Ráadásul az otthon régen a nagyszüleié volt, később pedig az édesanyja örökölte meg.

Mivel a művésznőt oly sok emlék köti oda, nem csoda, hogy nincs szíve megválni a lakástól. Mint elárulta, nem aggódik a fűtésszámlája miatt, hiszen angyalok vigyáznak rá. A kőből készült őrangyalok erkélye korlátján állnak, díszítve a házát.

„Félreértés ne essék, nem vagyok dúsgazdag, de nem szeretek feleslegesen aggódni. Az az életfilozófiám, hogy a múltat megváltoztatni nem tudom, a jövőt nem ismerem, tehát a jelenben kell lenni, az adott pillanatot kell megélni a lehető legjobban” – mesélte pozitívan a veszteségek ellenére.


Fotó: TV2

Kiemelte: próbálja élvezni a nyarat, és külön örül annak, hogy fellépésekre járhat. Bár Kata egykeként élte az életét, ebben is meglátta a jót, hiszen eldönthette, ki az, akit közel enged magához. Így lett Megyesi Mária a fogadott édesanyja, a fogadott testvérei pedig dr. Kiss Gabriella, valamint Fodor Zsóka színésznő. Nagy baráti társasággal rendelkezik, ennek ellenére az éjszakái mindig egyedül telnek.

Hosszú éveken át ápoltam súlyos beteg édesanyámat és a férjemet. Áldom a Jóistent, hogy akkor is mellettük lehettem, akkor is foghattam a kezüket, amikor örökre lehunyták a szemüket. Megnyugtat, hogy megtettem értük mindent, amit emberileg lehetséges, és békében hagyhatták el a földi világot– mesélte szerettei elvesztéséről, hozzátéve: nagyon megszenvedte a gyászidőszakot, de a mai napig igyekszik az eltávozottak utolsó kívánságait teljesíteni.

„A férjem kérése az volt, hogy ‘ne sirass, hanem énekeld a dalaimat, lehetőleg a közönséggel együtt’. Édesanyám pedig azt jelölte ki sorsfeladatomul, hogy ‘menj, vidd az örömöt az embereknek!’ Nos, én eszerint próbálok élni, ameddig a csillagok is úgy akarják”

– árulta el a Meglepetés magazinnak.

Blikk

kiemelt kép: TV2


Hirdetés