Hirdetés 

Az énekesnő szerint félnek tőle a pasik.

Singh Viki öt év után idén áprilisban szakított párjával, azóta pedig mintha kinyílt volna. A változást követői is észrevették, akik közül néhányan szóvá is tették nemtetszésüket az énekesnő szexi képei és videói láttán.

Nagyon szerettem azt a visszafogott nőiséget, szenzitivitást, ami voltál. Számomra, női szemmel sokkal vonzóbb, mint az a fajta kitárulkozás, amit most érezni rajtad. Mert abban a nőben sokkal több »titok« és megfejtenivaló van

– írta az egyik kommentelő.

Viki szerint nem igaz, hogy a szakítás miatt megváltozott volna, mert korábban is készültek róla szexi fotósorozatok – derül ki a Bors megkeresésére adott válaszaiból. Az énekesnőt az utóbbi időben egyre többen leszólítják az utcán, az azonban nem szokott előfordulni, hogy egy férfi személyesen elhívja őt randizni.

Azt érzem, hogy a férfiak megijednek ettől, és félnek tőlem. Nem tudom, mit gondolnak, hogy megharapom őket? Igaz, nem vagyok az a típus, aki szeret szórakozóhelyen ismerkedni

– mondta Viki a napilapnak, majd hozzátette:

Tény, hogy nem viselkedem úgy, és nem vagyok olyan csaj, akit könnyen fel lehet csípni egy bárban. Távolságtartó vagyok, és nem feltétlenül szorulok rá arra, hogy bárki bármire meghívjon engem, mert meghívom én magam. Ez szerintem sok férfinak riasztó. Nem teszem az agyam, és nem rázom a bulámat azt üzenve, hogy gyertek, csípjetek fel!

– mondta Viki, aki állítása szerint nem szeretne mindenáron pasit találni magának, és szerinte így még nehezebb egy fiú vagy férfi közelébe férkőzni.


Fotó: TV2

rtl.hu

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés