Hirdetés 

Korda György és Balázs Klári a mostani rezsiárak mellett már nem tudta volna fenntartani az óriási villát.

Nem csak Magyarországon, de egész Európában mindenki számolgat, hogy a háborús válságban hogyan fog alakulni a gáz- és a villanyszámlája. Nincs mese, mindenhol spórolni kell, és minden háztartásnak okosan át kell látnia, hogy ezt hol tudja megtenni.

Ahol persze lehet, ott már hazánk is keresi a megoldást. A Technológiai és Ipari Minisztérium eléggé optimista, mivel szerintünk már a következő fűtési szezonban beindulhat a békési gázmező kitermelése. Itt 600 milliárd köbméter földgáz van, de a szakértők figyelmeztettek, hogy ezt nem lesz könnyű kitermelni.


Januárban el kellett adni a hatalmas villát. (Fotó: MTI)
Magyarországnak körülbelül 10 milliárd az éves gázfogyasztása, és ebben persze benne vannak azok is, akik egy hatalmas villát igyekeznek melegen tartani. Ebbe a körbe tartozott bele Korda György és Balázs Klári.

Azért csak tartozott, mivel Balázs Klári a Blikknek megerősítette, hogy már januárban eladták a hatalmas villát.

A mostani rezsiárakból is tudjuk, hogy ez egy nagyon jó döntés volt.

Elmondom, hogy a rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 000 volt a gázszámlánk, ami ki tudja most mennyi lenne. Nehéz döntést hoztunk meg, de egy percig sem bánjuk.

Mi most már csak nyugodtan szeretnénk élni, fellépésekre járni, amiből szerencsére akad most bőven és nem akarunk foglalkozni már ezekkel a dolgokkal – mondta Balázs Klári.

IDE KATTINTVA MEG LEHET NÉZNI A VILLÁRÓL A KÉPET IS!

Promotions.hu

kiemelt kép: Blikk


Hirdetés