Hirdetés 

A TV2 25 évvel ezelőtt, 1997 október 4-én kezdte meg adását. A két és fél évtizede működő csatorna megannyi szórakoztató, könnyed, drámai és utánozhatatlan műsorral ajándékozta meg nézőit, akiknek most szeretné meghálálni a TV2 képernyője előtt töltött idejüket.

Ősszel, a 25. évforduló alkalmából a TV2 születésnapi showműsora újra felidézi legsikeresebb műsorait, összeállítja sikerlistáit, meginvitálja legfontosabb szereplőit és legnépszerűbb képernyőseit. A TV2-25! című műsorsorozat első adását szeptember 3-án tűzi műsorára a csatorna. Az egykori és aktuális kedvencek archív felvételeken, frissen forgatott kisfilmekben és meghívott vendégként a születésnapi show stúdiójában is emlékeznek.

Olyan legendák is visszatérnek egyetlen adás erejéig, akik hosszú évek óta nem szerepeltek a TV2 képernyőjén.

A stúdióban a házigazda Tilla lesz, aki hétről-hétre egy – az adott időszakban TV2-es – női műsorvezetővel együtt emlékszik majd vissza a nagy pillanatokra. A szeptember 3-i adás kalandozik többek közt a Tények, a Napló, a Dáridó, a Szerencsekerék, a Kifutó, a Szerelem első látásra, a Mindent vagy semmit, a Multimilliomos, az Esti Broadway, a Gyerekszáj kulisszái közt. itt a meglepetés, ugyanis Tilla műsorvezetőtársa ezen az estén Jakupcsek Gabriella lesz.


jakupcsek Gabriella társa Tilla lesz a születésnapi műsorban (Fotó: 24.hu)

BlikkRúzs

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés