Hirdetés 

Nem kevesebb, mint száz szűz férfival nézett farkasszemet a szőke bombázó. A felnőttfilmes kebelcsoda végül egyet választott a jelentkezők közül. Tegyük hozzá: azért voltak út közben kínos pillanatok.

Igencsak szokatlan helyzetbe került a felnőttfilmes Elle Brooke. A szemrevaló hölgynek ugyanis a legtöbbször tapasztalt férfiakkal van dolga, most azonban nem kevesebb mint száz szűzzel találta szemben magát, ami bizony még neki is kihívást jelentett.

No nem arról van szó, hogy a bombázónak mindegyikükkel ágyba kellett volna bújnia. Ezt alighanem meghagyja Roxanne Price-nak, aki eddig legalább 500 férfi szüzességét vette el, de bevallottan hajt az ezerre. Nem, Elle-t kivételesen egy nem korhatáros feladatra kérte fel a Calfreezy csapata: gyakorlatilag egy vetélkedőt forgattak vele és a 100 érintetlen sráccal, akiknek többek közt menő felszedős szövegeket kellett villantaniuk, de emellett például hazugságvizsgálóra is kötötték őket.

Ez utóbbi azért okozott pár kellemetlen pillanatot, ugyanis az egyik versenyzőnél egy olyan egyszerű kérdésnél is bejelzett a műszer, miszerint tetszik-e neki a pornós hölgy. Hiába válaszolt igennel, a gép szerint ez távol állt az igazságtól.

A döntős játékosok még egy 50 perces randit is eltölthettek Elle-lel, ugyanakkor ezek sem sikerültek túl fényesen. Lényeg a lényeg: a nyertes végül 1000 fonttal és egy éves OnlyFans-előfizetéssel lett gazdagabb (természetesen Elle Brooke oldalára), azonban románc nem szövődött, így a felnőttfilmes hölgy továbbra is szingli, a srácok pedig továbbra is szűzek.

Bors

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés