Hirdetés 

Molnár Gusztáv egykori élettársa, Dancsecs Ildikó szinte pontosan egy évvel ezelőtt gyermekbántalmazással vádolta meg a Drága örökösök sztárját. Az ügyben azóta eljárás folyik, sőt, párhuzamosan több is. Az édesanya most először a Blikknek mesélte el részletesen, mi minden vezetett ahhoz, hogy végül a nyilvánossághoz forduljon.

Az ismert színészt, Molnár Gusztávot egykori élettársa azzal vádolta meg, hogy ittas állapotban bántalmazta közös gyermeküket. Guszti annak idején mindent tagadott, majd később mégis elismerte, hogy valóban megütötte a gyermekét, de azt állította, csupán egyetlen, nevelő célzatú pofonról van szó.

– Nekünk nincs más lehetőségünk. Ahhoz, hogy tényleg meg tudjam védeni a fiamat, annak ez az egyetlen útja, hogy végigcsináljuk az eljárást. Én nem rögtön a rendőrséghez fordultam, és nem is a médiához, hanem próbáltam évről évre, hónapról hónapra megoldani ezt a problémát. Tudjuk, hogy Gusztávnál ez az alkoholizmus régóta tart, és egyre súlyosabb. Annyira régóta van ez a probléma, és nem erről az egy alkalomról van szó, hanem egy nagyon régóta fennálló problémáró, ami a gyereket súlyosan megviselte – fejtette ki Ildikó.


Az autóban történt pofon csak hab volt a tortán, ugyanis korábban már a gyámügyhöz és a családsegítőkhöz is fordult, ám végül kiskorú veszélyeztetése miatt kénytelen volt feljelentést tenni volt párja ellen.

– Ez egy nagyon ambivalens helyzet. A felügyelt kapcsolattartást mindenki fenntartással kezeli, de így a gyerek is biztonságos körülmények között találkozhat az apjával, akit nagyon szeret. Így elkezdhetnek dolgozni azon, hogy a bizalom visszaálljon – mesélte Ildikó, aki szerint ebben a helyzetben ez a legjobb megoldás.

Ildikó állítása szerint a színész lemondott erről a jogról, és telefonon sem kereste a gyermekét. Mostanra pedig csak e-mailen keresztül beszél volt párjával, ott is csupán a legszükségesebb dolgok kerülnek szóba a gyermekkel kapcsolatban.

2020 novemberében is feljelentést tettem zaklatás miatt is többek között, ugyanis ezeket a csatornákat zaklatásra használta, így letiltottam őt.

Csak a szükséges dolgokról kommunikálunk – mondta a Fókusz keddi adásában Ildikó, majd elárulta, hogy gyerektartást sem fizet a színész.

A rendőrség már jó ideje semmit sem haladt az ügyben, ráadásul az anyát kizárták az ejárásból, mivel a bíróság szerint annyira lmérgesedett a viszony a két szülő között, hogy nem lenne képes a gyermeke jogait megfelelően képviselni. A törvényes képviselő helyett így egy ügygondok képviselte volna a gyermeket, de a hivatalos személy kinevezése hónapokig nem történt meg, majd megszüntették az eljárást is.

Blikk

kiemelt kép: Instagram

/p>