Hirdetés 

Nagy elhatározásra szánta el magát Molnár Gusztáv. A Drága örökösök színésze az elmúlt hetek mélyrepülése után úgy döntött, a sikertelen elvonókúra ellenére is új életet kezd, és önerőből próbálja meg végleg letenni a poharat, hogy kigyógyulni alkoholfüggőségéből.

Igaz, csak néhány nap telt el a színész elhatározása óta, de Molnár Gusztáv állítja, azóta egy kortyot sem ivott. És valóban, telefonos megkeresésünkkor az utóbbi hetekhez képest meglepően józan és erőteljes volt a színész hangja.

– Elkezdtem összeszedni magam. Ez elsősorban abból áll, hogy nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze, vannak elvonási tüneteim, verejtékezés és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg – kezdte a Blikknek Molnár Gusztáv, aki azért is döntött úgy, hogy egyedül birkózik meg ezzel a feladattal, mert az anyagi tartalékai végképp elfogytak.

– Az előző elvonómon a feleségem, Vivi támogatott, akkor azonban az volt az egyezség közöttünk, hogy októberig benn maradok. Én azonban három hét után eljöttem, és azonnal vissza is estem, újra inni kezdtem. Megértem, hogy véget vetett a házasságunknak, és azt is, hogy már nem támogat. A saját lábamra kell állnom, mert ha mégsem megy egyedül az, hogy lemondjak az alkoholról, csak az elvonó marad, ez azonban pénzbe kerül – tette hozzá Guszti, aki most gőzerővel munkát keres, hogy eltartsa magát.


Fotó: Instagram
Úgy tudni, korábban tárgyalt az RTL Klubbal arról, hogy visszatér a Drága örökösök című sorozatba, amennyiben a szériának lesz folytatása, a színész azonban ezt a már teljesen feladta.

A minap kiderült, hogy nincs visszatérés, másodszor is kirúgtak.

Én azonban – attól még, hogy nincs állásom – színész maradtam. Most egy monodrámát kezdtem el írni az életemről és az utóbbi néhány hétről, remélem, egyszer lesz majd alkalmam bemutatni. Addig is azonban valamiből élnem kell, úgyhogy most bármilyen állást elvállalok. Épp most tárgyalok itt, Komáromban egy zöldségfeldolgozó üzemmel, ha minden jól megy, ott kapok munkát hamarosan. A külföldi álláskeresést sem zártam ki teljesen, meglátjuk, hogyan alakul majd az életem. Egy azonban biztos: most az a legfontosabb, hogy erős legyek és kitartsak, ehhez pedig az kell, hogy az alkoholtól végleg megszabaduljak – jelentette ki az egykori sorozatsztár.

Molnár Gusztáv július elején tett ígéretet a feleségének, Fazekas Viviennek, hogy megszabadul az alkoholfüggőségétől, és bevonult egy elvonóra. A párja végig támogatta lelkileg és anyagilag is, ám amikor a színész három hét után otthagyta a rehabilitációs központot, az asszony megdöbbentő üzenetekkel szembesült, többek között ezért döntött úgy, végleg véget vet aházasságuknak, a párját pedig nem támogatja tovább.

– Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, amióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról. Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem. Nem tudom, mit kellene még elviselnem, de ennél több megaláztatást nem tűrök el – fakadt ki korábban Vivien a Blikknek.

Megkeresték a csatornát is az üggyel kapcsolatban.

“Jelenleg nem tervezzük Molnár Gusztávot műsorainkban szerepeltetni. Foglalkoztatására akkor tudunk visszatérni, amikor ezt az állapota lehetővé teszi”

– RTL Magyarország.

Indirekt/Blikk

kiemelt kép: Blikk


Hirdetés