Hirdetés 

Tóth Gabi elmondta, kinek és miért hálás a környezetében, hiszen vannak olyan emberek mellette, akik mindig a helyén tudták őt kezelni.

Tóth Gabi a család.hu-n vezetett blogjának legfrisseb bejegyzésében emlékszik meg arról, hogy kik azok a személyek, akik mindig mellette álltak. Az énekesnő bőven túl van az érzelmi hullámvölgyeken, és azt mondja, sokszor, sokan értették őt félre.

16 évesen egyszer csak ott találtam magam, mint egy “árucikk”, akit kézről kézre adtak menedzserek

 és/vagy magukat menedzsernek mondott „fontos” emberek, de igazából kevés emberre számíthattam mindig, és az egyikőjük Szabó Zé volt (…). Figyelt engem, látta a fejlődést, érezte, hogyan válok nővé, anyává, és hogy ez milyen módon változtatja az ízlésemet. Soha nem kezelt tárgyként, mint sokan mások – vallott a korábbi érzelmi útvesztőiről Tóth Gabi.


Hozzátette, hogy mára barátságuk szoros kötelék, csakúgy, mint Bodor Anikóval, akit az énekesnő valósággal az őrangyalának titulál írásában, olyannak, aki érte bármire képes, és ezt nap mint nap bizonyítja. 

– Ha egy sivatag közepén lennénk víz, és élelem nélkül, és én elrebegném neki, hogy mennyire vágyom egy bödön tejfölre, egy fél kg trappistával, tuti, hogy ő azt is megszerezné. Mindezt úgy, hogy közben nyugtatna, hogy ne féljek, és az egyik kezével lecsapná az épp felém rohanó skorpiót… – érzékeltette Gabi azt, hogy őrangyala, Anikó milyen emberfeletti képességekkel rendelkezik. Gabi életében először Anikóval repült, akinek – ahogy fogalmaz, a vért is kiszorította a kezéből.

Az énekesnő kiemelte turnémenedzserét is: Tihit, akit pótapjaként, védelmezőjeként jellemez.

Ott volt, amikor futott a szekér és akkor is, amikor nagyon le voltam égve. Minden élethelyzetben kitartott mellettem. Végtelenül őszinte, akkor is, ha fáj…

– zárta a felsorolást az énekesnő, de hozzátette, hogy minden egyes fontos szakmai embert az életében még koránt sem sorolt fel az alábbiakban, így lehet számítani arra, hogy a blog folytatása következik.

Bors

kiemelt kép: Ripost

/p>