Hirdetés 

Zimány Linda gőzerővel gyakorol a Dancing with the Stars élő adásaira, hiszen nem akarja cserben hagyni a táncpartnerét, illetve meg szeretné mutatni, hogy mire is képes. A rengeteg próbának azonban megvan az ára, a modell egy aggodalomra okot adó képet rakott ki a közösségi oldalára, melyen éppen az ambulancián járt.

Zimány Linda hosszú idő után ismét visszatér a képernyőre, nem is akármilyen műsorban debütál, mert hogy a Dancing with the Stars harmadik évadában fog táncolni Bődi Dénes partnereként. A modell legfőképp azt várja a produkcióktól, hogy magabiztosságot adjanak neki, ugyanis nem szeret sebezhető lenni, a szereplés viszont azzal jár. Korábban ő is átesett kislányként azon, hogy csúfolták, kihasználták, valamint a modellkedés miatt ki is közösítették. Linda már javában készül a megmérettetésre, azonban legutóbb, amikor bepillantást engedett az egyik edzésükbe, jól láthatóan nem volt a toppon.


Úgy látszik, a szerencse ezúttal sem állt mellé, mivel egy napig elérhető Instagram-történetében közzétette, hogy lesérült a próbán, így az este folyamán kénytelen volt az ambulanciáról hírt adni magáról a követőinek. Azt, hogy pontosan mi történt, egyelőre nem tudni, viszont a legfrissebb posztjában egy spárgázós képet töltött fel, amelyhez ezt a szöveget írta:

“Az a sok, fájdalmas spárga nyújtás”

– olvasható a bejegyzésében, melyből arra lehet következtetni, hogy talán nyújtás közben történhetett vele valami. Remélhetőleg gyorsan jobban lesz és megfelelő ütemben tudják folytatni a felkészülést!

Indirekt

kieemlt kép: Instagram

/p>