Hirdetés 

Márki Zsuzsit még a ValóVilág 4.-ből ismerhettük meg, mára azonban teljesen megváltozott. Maga mögött hagyta botrányhős életét, szakmát szerzett, férjhez ment és boldog családanyaként éli a mindennapjait – írja a Bors.

VV Zsuzsi egykor konzumlányként kezdte, majd egy trauma után belátta: változtatni kell az életén, amíg nem késő. Egy átbulizott éjszaka után ugyanis a toxikológián kötött ki. Ez volt az a pont, hogy úgy döntött: végleg leteszi alkoholt és a drogokat, majd egy öngyilkossági kísérlet után a vallásban talált menedéket.

„Ahogy tanultam a Bibliát, egyre jobban és tisztábban láttam, hogy én be akarom a fejezni a világi életet, és csak egy keresztény férfi mellett élhetek. És ahogy meghoztam ezt a döntést, az Úr olyan kegyes volt hozzám, hogy szinte azonnal megismertem a férjemet és egy pillanat leforgása alatt beleszerettem. Ő is börtönből szabadult, itt tért meg, szintén drogokkal élt, sőt kereskedett velük – egy a múltunk, és ismerjük mindketten azt az életet, és ismerjük azt is, hogy milyen más ebből kijönni és megtisztulni. (…) Csodálatos ember” – mesélte a Zsidók Jézusért portálnak adott interjúban az egykori reality-szereplő, aki kitanulta a pedikűrös szakmát és jelenleg a harmadik gyerekével várandós.

„Szakmát szereztem: pedikűrrel foglalkozom. (…) Éppen érettségizni járok. (…) Most vagyok várandós a harmadik gyerekemmel, van már egy saját kis üzlethelyiségem, amit én bérlek, van egy házikónk, amit a férjem örökölt, folyamatosan építjük, mert kellenek még szobák a gyerekeknek. (…) Isten kegyes, mert mindig érdekelt a divat, most a Pax TV-n egy saját divatműsort kaptam, ahol a keresztény nők divathoz való viszonyával foglalkozom”

– árulta el Márki Zsuzsi.

nlc.hu


Hirdetés