Hirdetés 

Bár csak ritkán mutatkoznak egymás oldalán, rendre készül róluk lesifotó, sőt a múlt héten a Parlamentben is együtt jelentek meg. A milliárdos üzletember láthatóan nagyon odavan a feleségéért, ám a sztárvilág jósnője, Müller Rózsa szerint Andrea nehezen tudja kimutatni az érzéseit, ami a későbbiekben még nagyon sok problémát okozhat köztük.

Rózsa szerint minden jel szakításra mutat:

„Andrea az elövetkezendő időszakban azért dolgozik majd, hogy minél sikeresebb és befolyásosabb üzletasszonnyá váljon. Ám ez az állapot csak két-három évig lesz fenntartható. Lőrinc ugyanis idővel elhanyagolva érzi majd magát

– tolmácsolja a kártyák üzenetét a jósnő.


A jósnő a kapcsolat végét látja (Fotó: YouTube)

Megelégeli, hogy a feleségének a munka miatt semmi ideje sincs rá, ezért kiadja az útját. Lőrinc is sokat dolgozik, éppen ezért arra vágyik, hogy a sok munka után gondoskodó és odaadó feleség várja őt odahaza, akivel kellemesen eltöltheti az estét.

Nagyon szereti Andreát, rendkívül romantikus típus, és kimutatja az érzéseit, a neje viszont a korábbi rossz tapasztalatai, csalódása miatt sokkal ridegebb.

A sok munka mellett nem is lesz ideje odafigyelni erre, és ez is közrejátszik majd abban, hogy végleg elhidegülnek egymástól…”

eztnézd.hu

kiemelt kép: 24.hu


Hirdetés