Hirdetés 

Két nappal ezelőtt robbant a bomba a szilasligeti HÉV-megállóban történt kapsán, amikor is egy középkorú férfi több ember szeme láttára végzett önkielégítést a helyszínen. Kerepes polgármestere, Gyuricza László két napot adott a férfinek arra, hogy feladja magát, ám mivel ez nem történt meg, most közzétette a perverz közszeméremsértő akciójáról készült felvételeket.

Gyuricza László, Kerepes polgármestere ezután a Facebookra feltöltött videójában azt mondta, ha az elkövetőnek annyi esze volt, hogy közvetlenül a térfigyelő kamera alatt pergeti a „mézet”, elég sok mindent kockáztat.

– Ha két napon belül nem jelentkezik a rendőrségen, a „kézimunkájáról” készült full HD-felvétel felkerül a Facebookra, a Twitterre, a YouTube-ra, meg ahova lehet, és népszerűbb lesz, mint a kőbányai orális fantom – mondta akkor politikus és mivel ez azóta sem történt meg, most közzétette a „recskafantomról” készült felvételeket a közösségi oldalán.

Tegnap este letelt a két nap! A ‘jóember’ nem jelentkezett, rendőrségnek nem sikerült még elfogni! Rengeteg fenyegetést kaptam, de hiszem azt, hogy a jóérzésű emberek csöndes többsége hasonlóan látja, mint én és a közvetlen környezetem! Nem normális dolog, hogy az ilyen emberek, mint köztudott, legjobb esetben is megússzák egy ejnyebejnyével és 2 hét múlva folytathatják perverz tevékenységüket!

– írta a természetesen korhatáros videó mellé a polgármester.

NÉZD MEG A VIDEÓT IDE KATTINTVA!

Blikk

kiemelt kép: Shutterstock


Hirdetés