Hirdetés 

Géczi Bea, művésznevén Blondie már hónapok óta izgatottan várja, hogy megmutathassa közönségének a legújabb dalát, amely a Budapest Rettegj címet kapta.

A dal létrejöttében és tökéletesítésében G.w.M is aktívan részt vett, neki köszönhetően igazán fülbemászó és erőteljes hangzás színesíti a szerzeményt. Blondie a Borsnak elárulta, hogy a dal már hónapokkal ezelőtt megszületett, mostanáig a hozzátartozó klipre kellett várni. A videó képi világa eszméletlenül látványosra sikeredett, hogy ez kinek köszönhető, azt maga Blondie árulta el lapunknak.

– A klipet a Bang Productions tagjai álmodták meg és készítették, akik David Guetta és Timmy Trumpet klipjeit csinálták. Magyarországon eddig senkinek nem mondtak igent, nekünk is csak azért, mert az egyik srác Fecsó barátja, emiatt álltak szóba velünk – mondta a szőke szépség, ő a filmkockákon angyalként, míg Fecsó ördögként tűnik fel, aki nagyon élvezte ezt a szerepet. Emellett Blondie elmondott néhány kulisszatitkot is.


– Nem volt egyszerű dolgunk Fecsóval, mert úgy vettük fel a klipet, hogy csak egy zöld fal volt mögöttünk. El kellett játszanom, hogy pezsgős üveg van a kezemben, ott kellett kergetőznünk, ráadásul forgatás közben egy nagy pofon is elcsattant – kezdte a Borsnak Bea, aki a kamerák előtt lekevert Fecsónak egy óriási sallert.

Tervezett volt, de ennek ellenére váratlanul érte Fecsót. Azt mondták, hogy igazinak kell tűnnie…

– idézte fel nevetve Bea a pofont, ami hatalmasat csattant szerelme arcán, így kétség sem fér hozzá, hogy az tényleg valódi volt.

Bors

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés