Hirdetés 

Ennyi volt, egy szatírral kevesebb garázdálkodik hazánkban. A „mézpergető” videója már le is került a netről.

Néhány nappal ezelőtt egy középkorú férfi végzett több ember szeme láttára önkielégítést a szilasligeti HÉV-megállóban, de szerencsétlenségére az egész műveletet felvette egy nemrég telepített térfigyelő kamera. Gyuricza László, Kerepes polgármestere hamar ultimátumot adott a szatírhoz, hogy adja fel magát, mert ha nem, kikerül az internetre is a közszeméremsértő akciója. A határidő tegnap reggel járt le, a videó pedig napvilágot is látott, ahogy a férfi személyleírása is.

A hirtelen jött népszerűség a jelek szerint nem tett jót a „recskafantomnak”, ugyanis Gyuricza pénteken már arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai még csütörtök este elfogták a férfit, akit Gyuricza László polgármester csak „mézpergetőként” emlegetett. Közben a maszturbálást bemutató videó is eltűnt az oldalról.

Egy kommentben Gyuricza azt írta, hogy

„a videóra reagált egy ember privát üzenetben, aki felismerte és megadta a telefonszámát. A rendőrség ez alapján az információ alapján tudott realizálni, napközben még nem tudták, ki az elkövető”.

Blikk

kiemelt kép: Shutterstock


Hirdetés