Hirdetés 

Berki Krisztián özvegyét egy rendezvényen egy férfi oldalán kapták lencsevégre. Természetesen azonnal elindultak a találgatások, vajon több van-e köztük, mint egyszerű barátság.

A minap sokakat ledöbbentett, hogy Berki Krisztián özvegye, Mazsi nem egyedül érkezett Zalatnay Cini és DR BRS közös, „Várlak még” című dalának a bemutatójára, hanem egy ismert producer, Kovács Dániel Richárd kísérte el. A férfi ismerős lehet a bulvárhíreket fogyasztóknak: éveken át volt Nádai Anikó párja, közös gyermekük is született, ezt követően Szorcsik H. Viki színésznővel is járt 10 hónapon keresztül. 

Természetesen a fotók futótűzként terjedtek el a neten, és rögtön beindultak a találgatások, hogy vajon mi van a férfi és az özvegy közt. Sokan szóvá is tették: Mazsi számára hamar véget ért a gyászidőszak. A nő egyik ismerőse azonban tisztázta a Blikknek: koránt sem erről van szó.

– Mazsi nagyon hálás minden olyan embernek, aki együttérez vele és segíti ebben a nehéz időszakban. Dániel is közéjük tartozik, jó barátja és támasza. 

Mazsi még nem nyitott a férfiak közeledésére, de a megértő szavakat és a segítő kezet elfogadja.

 Szerintem nincs abban kivetnivaló, hogy nem akart egyedül üldögélni egy partin. 


Bors

kiemelt kép: Blikk

/p>