Hirdetés 

Molnár Gusztáv színész feleségének még mindig, minden nap szembesülnie kell azzal, hogy a válófélben lévő férje nem akarja őt elengedni. Az alkoholproblémákkal küzdő férfinek azonban nincs esélye, Vivien mindenképpen új életet akar kezdeni, nélküle.

Bár hetekkel ezelőtt bejelentette Fazekas Vivien, hogy nem akar többé házasságban élni Molnár Gusztávval, a színész még mindig nem fogadta el az egykori kedvese döntését és igyekszik azt minden eszközzel megváltoztatni. A fiatal édesanya azonban megingathatatlan, nem kér többet az alkoholgőzös estékből, a fizikai és verbális erőszakból. Számára lezárult egy fejezet, mostantól a jövőre koncentrál. Az új életkezdés azonban nem könnyű pláne azért, mert naponta kap idegen férfiaktól leveleket, akik a szerelmére pályáznak.

– Nagyon aranyosak, hogy írnak nekem, de köszönöm szépen, egyelőre nem kérek belőlük, eleget kaptam az élettől az elmúlt időszakban – mondta a Bors megkeresésére, Molnár-Fazekas Vivien, majd így folytatta: – Egyszer talán majd eljön az idő, hogy ki tudjam nyitni a szívem.

Az új választottamnak azonban nagyon sokat kell tennie azért, hogy megbízzak benne. 

Talán érthető ez, hiszen egy olyan kapcsolatból jövök, ahol fizikai és mentális bántalmazás áldozata voltam, ahol az adott szónak – mint később kiderült – nem volt hitele. Sajnos ez nagyon sokáig bennem lesz, biztos vagyok benne, hogy az elején mindenkit szúrós szemmel méregetek majd, a hibáit fogom keresni, mert teljesen elvesztettem a bizalmamat. Az biztos, hogy az agresszió csírája sem lehet jelen abban a férfiban, akit majd megszeretek.


Vivien és Gusztáv útjai végérvényesen elváltak (Fotó: Bors)

Bors

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés