Hirdetés 

Krizsán Lilit a Sztárban sztár leszek! tavalyi évadában ismerte meg az ország. A fiatal énekesnő többször került az újságok címlapjára anorexiája miatt, az utóbbi időben azonban szerencsére sikerült talpra állnia.

Amikor véget ért a műsor, mindig csak arról beszéltek, hogy beteg vagyok.

“Májusban kijött az új dalom, de az egyáltalán nem volt érdekes. Még akkor is csak azt hangsúlyozták, hogy a betegségemről szól, és a felépülésem utáni első munkám született meg. Arról egy szó sem esett, hogy jó hangom van, vagy esetleg tehetséges vagyok” – kezdte a Borsnak az énekesnő, aki szeretné, ha már az igazi Lilit is mindenki megismerné.

“Most, hogy sikerült összeszednem magam, bizonyos értelemben eltűntem, és azon vagyok, hogy úgy tudjam felépíteni a karrierem, hogy tudják, ki vagyok valójában. A tehetségemet nem hangoztatták, csak az állapotomat, ami nem könnyítette meg a helyzetemet. Sokáig ez nagyon fájt nekem. Szeretném, ha elismernének és elfogadnák azt, amit képviselek.”

Az életem már nem a betegségről szól, és nem akarom, hogy a jövőben ez alapján ítéljenek meg

– jelentette ki a fiatal tehetség, aki nem akarja meg nem történté tenni a múltat, ugyanakkor eddig is csak azért beszélt róla, hogy a hasonló helyzetben lévőknek segítséget nyújtson a gyógyuláshoz. A Borsnak elárulta, ma már jól van, de még mindig hullámzó az állapota.


Fotó: TV2

“Vannak jobb és rosszabb napok. Most már mondhatom, hogy jól vagyok és egészségileg is helyrejöttem, mégis sokszor van, ha meglátok egy tavaly ilyenkor készült fotót magamról, elkeseredem, miért nem nézek még mindig úgy ki. Ilyenkor azt érzem, jó lenne ugyanolyan vékony lenni, de egyben azt is látom, hogy ott valóban beteg voltam. Ilyenkor hajlamos vagyok magamat visszarántani a mélybe, de szerencsére már vagyok annyira erős, hogy ebből az állapotból hamar ki tudok jönni. Ebben pedig a vágyaim, a zene iránti szeretet, és főleg a célom sokat segít” – mondta.

Lili külsőleg sokat változott, viszont a tehetsége ugyanolyan, mint egy évvel ezelőtt. Sokat dolgozott azért, hogy a teste ne emlékeztesse folyton azokra a gyötrelmes hónapokra, amit kórházban töltött.

Sokat kondiztam, ennek köszönhetően visszaizmosodtam, teljesen más formám van, mint néhány hónappal ezelőtt.

“Nem szedtem fel jelentős súlyt, inkább érzelmileg kellett feldolgoznom, hogy megváltoztam” – fűzte hozzá.

Az énekes kórházban töltött időszakának anyagi következményei is lettek. Most azon dolgozik, hogy ezen a téren is rendbe hozza magát.

“Heti 3-4 napot, reggeltől estig futárként dolgozom, énekelve viszem házhoz a pizzát. A hét többi napján dolgozom a saját dalaimon, koncertezek. Fel tudom osztani, hogy a munka és a zene egyensúlyban legyen a mindennapokban, de remélem, hogy hamarosan utóbbira tudok száz százalékban koncentrálni. Próbálok stabil életkörülmények teremteni magamnak. Ezen a téren is talpra kell állnom, vannak még nehézségek, viszont egyre jobban érzem, lassan az életem ezen része is sínre kerül. Tudom jól érezni magam, el tudom engedni a stresszes dolgokat” – mondta őszintén.

Ripost

kiemelt kép: TV2


Hirdetés